Dit pannenkoek banaan ei recept is makkelijk en lekker

Het ontbijt wordt door bijna alle voedingsdeskundigen beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag. Om die reden zijn we op zoek gegaan naar een eenvoudig maar voedzaam ontbijtrecept… en we hebben er een ontdekt!

Pannenkoeken, wie kan daar nu niet van genieten? Als kind was het een traktatie als er pannenkoeken werden gemaakt, en als volwassene beschouw ik het nog steeds als een traktatie, vooral als het gezonde pannenkoeken zijn. Met dit ontbijtrecept kun je heerlijke pannenkoeken bereiden met slechts 1 banaan en 2 eieren. Het recept bevat minder dan 250 calorieën en levert 14 gram eiwitten.

pannenkoek banaan ei
pannenkoek banaan ei

Deze pannenkoeken zijn buitengewoon gezond omdat ze geen suiker, zout of (tarwe)meel bevatten. Alleen maar eieren en bananen. Is er een betere manier om je dag te beginnen?

Ik bereid deze pannenkoekjes graag zelf, meestal in het weekend tijdens de lunch of op doordeweekse ochtenden als ontbijt. Dankzij de royale hoeveelheid eiwitten houden deze pannenkoekjes je lang verzadigd. Het is echt een recept dat ik koester! In de video hieronder kun je zien hoe je deze heerlijke pannenkoekjes maakt. Als je net zo enthousiast bent over dit recept als ik, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook, zodat ook zij ervan kunnen genieten!

Bekijk hier een ander lekker zoet recept om zelf Apfelstrudel te maken >> Apfelstrudel Recept

Wil jij zelf heerlijke recepten thuis maken? Koop dan het onderstaande receptenboek met de 100 lekkerste recepten

Koop het boek hier 👇👇

Vergeet ons ook zeker niet te volgen op Facebook & Instagram

Facebook - Free social media icons 👉👉 HeerlijkeRecepten Facebook

File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons 👉👉 HeerlijkeRecepten Instagram