Verras je Gasten met een Prachtige en Heerlijke Rozentaart!

Als je genoeg hebt van jaar na jaar dezelfde oude verjaardagstaart te maken, dan hebben we het perfecte recept voor jou!

Hoewel een taart in de eerste plaats heerlijk moet smaken, willen we ook dat het oog verwend wordt. En laten we eerlijk zijn, deze rozentaart is niet de makkelijkste om te maken, maar we beloven dat het eindresultaat zowel prachtig als verrukkelijk zal zijn.

Rozentaart
Rozentaart

Cake-artistiek genie Vanessa van Cake Style is hier om je te laten zien hoe je deze taart zelf kunt creëren. Het is ronduit verbluffend om te zien hoe ze de bloemen op de taart tot leven brengt met behulp van verschillende lagen cake, kneedbare chocolade en botercrème glazuur. Het is werkelijk een lust voor het oog!

Dus, als je indruk wilt maken op je gasten en een taart wilt maken die niet alleen heerlijk smaakt, maar er ook uitziet als een meesterwerk, volg dan deze stapsgewijze handleiding voor het maken van een prachtige rozentaart. Je zult versteld staan van je eigen creatieve talent en je gasten zullen zeker onder de indruk zijn!

Veel mensen denken dat je voor de bloemendecoratie op deze taart fondant moet gebruiken, maar in plaats daarvan maakt Vanessa gebruik van kneedbare chocolade. Bekijk de prachtige taart in de video hieronder en vergeet niet dit smakelijke (en adembenemende) recept te delen met je vrienden op Facebook!

Bekijk hier een ander lekker recept om zelf wafels te maken. >> 🧇 Wafels Recept 

Wil jij zelf thuis heerlijke zoete recepten maken? Met dit receptenboek kun je 60 lekkere zoete gerechten thuis maken

Koop het boek hier 👇👇

Vergeet ons ook zeker niet te volgen op Facebook & Instagram

Facebook - Free social media icons 👉👉 HeerlijkeRecepten Facebook

File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons 👉👉 HeerlijkeRecepten Instagram